Karriär & Cv

/1476984181947.jpg/10405247-10152214749387408-6862079357258685623-n.jpg
                                                                 

 ”Gedigen & Bred erfarenhet från hotell &restaurangbranschen som kock, drifts&personalansvarig och säljare/Inköp både till sjöss och på land,Men även inom Service,Grossist och industri”

 

Började efter min avslutade skolor och Kock utbildning runt 1993 med att  prova jobb inom bland annat fiskeindustrin/fiske vilket låg nära till hands när man är uppväxt i fiske/turiskommun ,men visst hann jag med jobb på restauranger i hemkommunen innan jag gjorde min värnplikt i  Svenska flottan ,därefter åkte jag till Oslo och jobba på Big horn Steak house aker brygge . Sedan har det "rullat på" runt om i sverige med de tradionella vinter/sommarsäsongs jobben som avlöst varandra ,

Det har inneburit jag inte bara jobbat med Kock/Kökschefsrollen,utan jobbat med servering/Bar,Men även varit Restaurangchef/Manager och även då varit med och öppnat Restauranger/Nöjeskrogar runtom i världen och Sverige

Så några Ställen som jag jobbat för efter Norge var Oslagbar&kök,Restaurang Båten,Efter det bar det av till London där jag jobbade för Conran Restaurant Group bla Coq d Argent, Bluebird innan jag flyttade hem,sen blev det  Scandic Hotel i vänersborg ,sedan Kökschef på Dåvarande Strömsbergs Hotel  i Trollhättan,med det gamla ägarna (Är numera Albert Hotel sedan många år med helt nytt kök och nya Ägare som jag varmt rekommenderar besök som gäst,för er som missat detta Guldställe).

Runt 2000 ,efter en period i min Sotenäs,så kände jag för vidga vyerna,och börjad som innesäljare samt utensilieräljare/inköp för dåvarande Ägarna Matsäljarna Väst i Uddevalla,men som tillhör numer MartinServera  som är Fullständig Mat/dryck grossist i Sverige, Där Jag gått en bla säljkurser m,m . Men Längtan till Matlagning och Havet Gjorde att jag Började jobba inom Handelsflottan bla Transatlantic , Tarbit, Dåvarande Bromström,Grimaldi, Stoc Tankers, och ledigheten har jag även varit på Färjor såsom bla Birka Cruise,Stena Line

Sista åren jobbat i Norge för blaWilhelmsen as men även iland för bla Bella Gästis i Hunnebostrand .

Så min erfarenhet är som ni förstår bredd på och mångsidig ,från allt från Budget,Meny,inköp,Personal & kvalitet ansvarig

Men Du kan även anlita mej om du vill ha hjälp med Bröllop,Fira du ska skilja dej, eller Menykonsulting,Då jag även Konsulterar för Offerter,Menyplanering Personal. Men även ekonomi/budget/inköps program m.m som jag  har bred och gedigen erfarenhet från,

Några som jag gjort det för är bla,Northern Marine ,Stoc Tanker/Crew Chart,

Men även förhandlingar etc, Och som människa älskar jag nya utmaningar,våga prova på så man utvecklar sig som individ men även i min yrkesroll, Tror aldrig man blir fullärd i livet,utan finns alltid något man lär sig i det..

Har ju inte tagit med allt jag hunnit med än, i jobb och utbildningar,certifikat m.m

Anser jag är redo för nya utmaningar inom olika område,då man tar med sej all den kunskap  besitter på

Men Hoppas Du fått en liten bild min erfarenhet,Och Hoppas/vill du hör av dej om kanske är min nästa Arbetsgivare, vad nu det är för Bransch,så tveka inte att kontakta mig.för självklart skickar jag ett Komplett cv med Personligt Brev med Fräscha/uppdaterade Referenser ,betyg

Så hörs vi kanske snart.

     

 

/bella-grvkok.jpg

 










(Lämna tom)
                                                     Till Toppen av Sidan

© 2024 Jonasolsson.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)